Bingobonus – Så funkar det!

Här går vi igenom hur du kan få en bingobonus att spela för. Bonusen innebär att du kan prova på alla bingospelen – och även vinna pengar – utan att riskera några egna pengar då bonusen inte har något insättningskrav eller kräver någon annan form av motprestation, annat än att man öppnar ett spelkonto.

Vi tar i detta exemplet bingosajten Rosa Bingo som för närvarande erbjuder 100 kr bingo! En riktigt hög och generös bonus utan motkrav, du behöver alltså inte sätta in några egna pengar för att få 100 kr bingo hos Rosa Bingo!

För de 100 kronorna som du får kan det bli mycket bingospel, en bingobricka kostar oftast från ca 10 öre och uppåt, så för 100 kr kan man normalt både spela och vinna mycket pengar, om man har turen på sin sida.

Så här går det till när du öppnar konto och får dina bonuspengar:

Så får du en bingobonus

Hur får man då 100 kr bingo från Rosa Bingo? Det är ganska enkelt:

  1. Besök Rosa Bingos sajt och välj att registrera konto. Du kommer att få fylla i dina personuppgifter, välja ett valfritt användarnamn till bingorummet och mailadress. Det är viktigt att mail-adressen blir ifylld korrekt då du kommer få ett bekräftelsemail för att bekräfta att det är du som öppnat kontot.
  2. När dina uppgifter är korrekt ifyllda blir du automatiskt inloggad hos Rosabingo, det är nu bara att vänta på mailet så att kontot även kan bli bekräftat.
  3. Efter att man klickar på ”aktiverings- och bonuskod”-länken i mailet blir kontot bekräftat och 100 välkomna kronor kommer in på kontot!

 

”Grattis! Ditt konto har uppgraderats!”

Nu är det bara att leta i spellistan efter bingovarianter och prispotter som ser intressanta ut. Rosabingo erbjuder både 75 och 90 bollars bingo med olika spelpotter och jackpots.

Ovan ser du hur själva bingoklienten ser ut. Bingochatten är till vänster, informationen högst upp och själva bingobrickorna resten av skärmen. Du väljer själv hur många bingobrickor du vill köpa varje omgång.

Du kan inte ta ut de 100 kronorna men eventuella vinster får du faktiskt behålla! Om du sen väljer att spela för riktiga pengar får du för närvarande 200% bonus på din insättning!

Några argument för att välja just Rosa Bingo:

  • Hög återbetalning till spelarna
  • Skänker pengar till välgörenhet, har t.ex. tidigare haft kampanj där man skänkt 50 kr per ny insättande spelare till Röda Korset.
  • Generös bingobonus.
  • Tydlig information, lätt att hitta brickpris, spelpott m.m.
  • Se även andra bingosajter som erbjuder 100 kr bonus eller 50 kr bonus till nya spelare.