Testa bingo på Paf med 5 euro gratis

gratis bingo hos pafOm du vill börja spela bingo på nätet är Paf Bingo ett bra val. Utbudet av bingospel är enormt och du har alla möjligheter till sociala kontakter i den chatt som finns i varje bingorum. Glada bingovärdar finns på plats stora delar av dygnet för att sprida en härlig stämning och arrangera chattävlingar med fina priser.

Hos Paf Bingo har du fem olika bingorum att välja mellan, nämligen Variant 2, Höstrummet, Silverrummet, Bronsrummet och Strandrummet. Varje rum har en egen karaktär och du kommer garanterat snabbt att hitta en favorit.

Just nu får du en gratis bingobonus på 5 euro när du börjar spela på Paf Bingo. Så fort du har registrerat dig kan du se att du har fått ett gratis tillskott till spelkassan när du loggar in på valfritt bingorum. Du kan använda dina gratispengar på vilka bingospel som helst. Varför inte prova på spel i bingorummet Variant 2 där du kan vinna stora pengar på jackpottar även om du själv inte vinner? Här spelas nämligen Tillsammansjackpott där vinnaren tar hem 50% av jackpotten medan övriga spelare får dela på övriga 50%.

Uppdaterat 2015: erbjudandet om 5 euro gratis gäller inte längre

Håkan

Håkan

Skribent på gratisbingopengar.net. Bloggar om spelbolag, bingo och free spins.
Håkan