MariaBingo

MariaBingo var en av de första renodlade bingosajterna att lanseras på nätet när sajten slog upp portarna år 2006. Med en fräsch design och mängder av spännande spel är MariaBingo en av de klarast lysande stjärnorna på bingohimlen.

Vad är det då som gör MariaBingo så bra? Vi kan nämna många saker. Att man alltid erbjuder en konkurrenskraftig bonus är aldrig fel. Just nu ligger bonusen faktiskt på 200 procent! Att det alltid finns ett välbesökt bingorum, oavsett tidpunkt på dygnet, är en annan fördel. MariaBingo har också  bingorum som är öppna bara för skandinaver.

Uppdaterat 2018: Aktuell bonus hos Maria är 500% upp till 1000kr + 100 free spins varav 20 är omsättningsfria och ges på registrering!

mariacasino-bingorum

Spela bingo hos MariaBingo!

I övrigt är MariaBingo ett föredöme i användbarhet. Klickar man sig fram till bingolobbyn hittar man en mycket bra översikt av alla aktuella bingospel, med uppgifter om antal inloggade spelare, pris per bricka, total vinstsumma, jackpottar samt hur lång tid det är kvar innan spelet startar. En särskild ruta visar de största jackpottarna så att man vet precis vilket bingospel som gäller om man vill vinna de riktigt stora priserna. En rolig funktion på MariaBingo är ”Maria’s Värld”, som är en karta där man kan se alla inloggade spelare i hela Europa. Här kan man också se om ens vänner är inloggade.

Dessutom är MariaBingo överlag ett föredöme när det handlar om att berätta om hur man spelar bingo samt om sajtens alla finesser. Man blir väl omhändertagen på MariaBingo!

Hur står sig då bingorummen hos MariaBingo i jämförelse med andra bingosajter? Jo, bingospelen är enkla att förstå och det är en smal sak att sätta igång sitt första bingospel. Man väljer en eller flera brickor och klickar sedan på en köpknapp. Därefter är det bara att vänta tills spelomgången startar. De bingospel som MariaBingo erbjuder är klassisk bingo, variantbingo med 75 bollar, 90-bollarsbingo och mönsterbingo. Givetvis har varje bingorum ett chattfönster där man kan chatta med sina medspelare och även ställa frågor till den eller de chattmoderatorer som är inloggade. I chatten kan man även delta i så kallade chattspel och vinna fina priser.

Prova på att spela bingo du också hos MariaBingo!